VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 31 juli 2009

Solen skiner och jag vill bli lite solbränd

Då har jag en hel dag till mitt förogande utan inblandning av någon annan. Det behöver jag idag känner jag. I natt ska jag till gamlingarna igen och nu börjar det kännas tugnt med alla nätter. Jag vill ha lite längre ledighet och den kommer när vi får sol och värme igen. Jag ska jobba i helgen och sedan onsdag och torsdag natt nästa vecka, sedan är jag ledig i över en vecka och har en natt kvar bara. När skolan börjar och solen kommer DÅ är jag ledig.

Detblir nog snart frukost och sedan en lång runda upp i skogen, där jag ska låta tankarna flöda till utmaningen. Jag hoppas det kommer något till mig så att jag kan skriva den idag.

Det kommer absolut att bli att jag sitter ett tag på min fina uteplats och skriver på boken med idag. Då får jag några sidor skrivna samtidigt som jag blir solbränd. Bättre kan det inte bli. Det känns helt enkelt som om jag har en toppendag framför mig.

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Myspace Layouts


Jag letade efter en fin solig bild, men hittade denna istället. Jag blev påmind om när jag stod på detta vis. Jag tränade karate för några år sedan. Jag tävlade med en del och graderade upp till det bruna bältet. Jag älskade verkligen den sortens träning, men fick sluta när jag blev utbränd för då var det för tufft för mig.

Nu vill jag ha en träning som jag kan gå till när jag vill och inte behöver gå flera gånger i veckan för att jag ska utvecklas. Så var det när jag tränade karate. Gick jag inte dit regelbundet utvecklades jag inte och jag var inte ett bra motstånd till mina träningskompisar. Nu i höst ska jag till friskis och svettis och gå dit när jag vill och behöver det. Det är vad som passar mig denna höst.

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Myspace Codes


Ha en bra dag i solen

Cattis

1 kommentar:

Tjotten sa...

Tack för välkomsthälsningen. Jättekul att se att så många "gamla Puffare" fortfarande hänger kvar. Hoppas det går bra med motivationen inför FS. Men du hade hundar va? För mig får det räcka med 1½ timmes promenad med vovven, men utveckclande är det bara för vovven som tränas i Rallylydnad ;-)
Ja, kram på dig och lycka till, vi hörs.