VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 25 juli 2009

Jobb igen + datornördar

Då har den helgen kommit som jag har bävat för hela juli-månad. Den helgen med tre nätter i rad. Hur ska det gå? Hur trött kommer jag att bli?Det återstår att se. Det bästa av allt är att de två tjejer som jag ska jobba med är pratglada och trevliga så jag tror att det kommer att gå bra, även om jag blir trött. Dagarna efteråt kommer nog att vara värst, men då är jag ensam hemmaför maken ska åka på semester med sina söner och jag blir själv hemme för mina flickor är hos sin pappa.

Idag ska jag verkligen njuta av dagen och förhoppningsvis av solen. Den är framme genommolnen just nu, men det återstår att se hur dagen blir.

Jag skrev på en scen i boken igår och jag ska fortsätta, för det blev inte så mycket som jag ville. Maken kom hem och vi skulle på en liten shoppingrunda.

Fler bilder från lilla mig som är kameratokig och på oss som är facebooktokiga, eller bara helt enkelt datortokiga.
Ha en bra dag

Cattis

2 kommentarer:

Maria sa...

Hoppas du överlever jobbnätterna. Pratglada och trevliga kollegor är nästan en förutsättning kan jag tänka :)
Jag önskar att jag också kunde sitta ute och skriva men jag måste ha sladden i i min fucking dator för annars kan man bara sitta i några minuter innan den säger till att batteriet är kaputt :(
Har du köpt ett annat batteri till din dator eller kan man bara sitta länge med den ändå utan sladd??
Kram

MOAZAC sa...

Hej du!!!
Jobba 3 nätter i rad är mastigt.. Jobbar själv 17.5 timmars pass (15.08.30) vartannat dygn. ibland har det hänt att det blivit 3 pass i rad och man är mer levande än död.. 6½ timmes ledighet mellan passen är på tok för lite.
Men nu har allt ordnat upp sig där och det lär aldrig mer hända!
Kan va skönt att få vara själv ibland och få egentid. Det är viktigt både för kropp och knopp!!

Kramen
Chrissie