VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 22 juli 2009

Utmaning 202 - om lust

Just denna månaden gör jag bara saker som jag absolut har lust med. Jag jobbar mer än heltid och det har jag inte gjort sedan 1991. Därför väljer jag med omsorg vad jag ska göra förutom att jobba.

Som ni vet blir det då otroligt mycket tid vid datorn, men det är vad jag har lust med just nu. Jag lever väldigt mycket i nuet denna månaden. Jag jobbar, jag sover och när jag inte gör det gör det jag har lust med.

Jag tycker det är otroligt vikigt för mig och mitt välbefinnande att göra det som jag har lust med. Det gagnar inte alltid min familj, men jag har funnits för dem under så många år så jag tycker att just denna månaden kan jag få göra vad jag har lust med.

Kan jag inte det?

Cattis

2 kommentarer:

Anitha Östlund Meijer sa...

Klart man måste få ägna sig åt sina egna lustar någon gång, inte bara styras av andras måsten.
Ha en god dag

Siestri sa...

Bra och tänkvärd text. Oftast befinner vi oss någon annanstans. Gör det du har lust med här och nu.