VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 3 juli 2009

Stadsloppet ikväll.


Friday Comments

Spicecomments.com - Friday Comments

Nu har jag jobbat två nätter och nu ska jag sova vanligt i två nätter innan det är dags för två nya arbetsnätter. Kan jag bara sova när jag ska sova blir allting bra, men det återstår att se. Ikväll är det dags för det stadslopp som jag anmälde mig till utan särkilt mycket eftertanke. Vi får se hur det går.

Just nu ska jag inte lägga mycket tid vid datorn för jag ska försöka få undan min tvätt. Jag har hemska högar överallt nu och jag vill få bort dem innan flickorna kommer hem på söndag.

Jag har inte skrivit utmaningen på två dagar heller och det är jag väldigt inspirerad att göra utan att ha kollat vad den innehåller idag.Det ska bli spännande att se vad det blir för text.

Ha det gott i värmen.

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Lycka till ikväll, verkligen!! :) Du komemr blåsa förbi alla andra :)
Kram