VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 22 juli 2009

Nu ska jag njuta av tre dagars ledighet

Nu ska jag njuta av tre dagars ledighet med att träffa min bästaste vän Jenny och hennes barn. Jag ska skriva på boken och jag ska bara vara. Dessa tre dagarna kommer att gå så fort det vet jag. Hux flux är det lördag kväll och ett trenättersnattpass är framför mig. Men,men snart löníng och då går det att arbeta med, när jag vet att jag kan ha lite roligt när de pengarna kommer.

Ikväll blir det ett gympapass i tivoliparken med syrran och hennes underbara barn som jag längtar så mycket efter.

Hundarna har inte kommit upp till mig från källaren, de är nog trötta i kropparna efter mina två cykelturer igår. Skönt att de har ro att sova när jag sover.

Ha en skön dag allihopa


Sweet Comments

Spicecomments.com - Sweet Comments
Cattis

2 kommentarer:

MOAZAC sa...

Hej Cattis!
Lite ledighet är aldrig fel..
O när man väl är ledig, så håller man ju på med tusen ting..
När fan är man ledig? När man sover???
Du har en GIVEN plats i den låsta bloggen!!

Kramen

Drumalex sa...

Kan inte låta bli att kommentera när du nämner tivoliparken. Jag antar att det är Kristianstad du menar där jag arbetade som slagverkslärare på musikskolan för många år sedan. Trivdes bra där och stannar till när jag någon gång är i närheten bara för att insupa lite nostalgi från förr.