VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 26 juli 2009

Söndag eftermiddag

Nu är jag vaken efter 6 timmars sömn, det känns helt ok. Det är jobbigt att veta att jag jobbar två nätter till, men det får bli lunga gatan här idag. Maken ska iväg så det blir jag och hundarna. jag blir inspirerad av mitt sommarjobb när jag manglar och städar så nu har jag börjat magla här hemma med. Det är ett bra sommarjobb, det som får igång mig riktigt.

Jag känner verkligen för att skriva på boken så jag ska ut på uteplatsen när mitt inlägg är klart och jag gjort dagens utmaning, tänkte jag.

Jag frös inatt när jag jobbade så jag ska klä mig i långbyxor denna natten som kommer. 12 grader var det ute i morse. En julidag.... det känns inte som en sådan julimorgon jag vill ha.

Jag ska ju till bokmässan i september och det ska bli spännande. Det blir att jag går där hela lördagen med min kompis.Jag ska åka till Göteborg på torsdagen och hon ska jobba på fredagen och kanske det finns något att shoppa till mig då. Kanske....Jag läser bokmässans program på nätet och ser verkligen fram emot detta.

Sedan blir det London igen ochförfattarcoach vecka i november så denna mörka jobbiga höst ska förhoppningsvis bli positiv för mig.

Nu ska jag skriva utmaningen.

Ha en skön dag.

Good Day Comments

Spicecomments.com - Good Day Comments


Cattis

Inga kommentarer: