VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 13 juli 2009

OA-möte i Ystad ikväll.


Hi Hey Hello Comments

Spicecomments.com - Hi Hey Hello Comments

Nu har jag jobbat två nätter och är ledig i tre innan det är dags för två nya pass. Denna natten var den jobiigaste hittentills, dels för att jag var så trött och dels för att jag arbetade med en kollega som inte sa ett ord till mig på hela natten. hon svarade på tilltal, men inget annat. Jag visste att hon var tystlåten av sig innan jag körde dit så det blev ingen chock för mig att sitta tio timmar i tystnaden.

Jag mår bättre idag än i går och det är jag glad över. Jag ska köra till Ystad på OA(Overeaters Anonymous) möte ikväll. Det ska bli härligt att få träffa vänner där som jag inte träffar så ofta.

Jag ska ut på dans igen på lördag och det ska bli fantasiskt kul. Denna gång ska jag dit med maken, syrran och hennes make. Vi ska till samma folkets park som jag varit tidigare.

Nu ska jag fixa lunch så jag hinner med två mål till idag utan att det blir jobbigt att äta, för det har jag haft problem med nu när jag jobbar natt och det är varmt. Det är inte klokt att jag , som matmissbrukare, skriver att det är svårt att äta. Det borde det inte vara för mig, men det är det och det är så fruktansvärt tråkigt att knappt få ner maten.

Ha en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: