VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 11 juli 2009

Dagen efter festligheterna

Jag har sovit länge idag och det är inte så vanligt. Vi var inne på festivalen i gårkväll och det blev sent. Det hade jag i och för sig redan bestämt att jag skulle vara uppe länge men det var tröttsamt på slutet. Våra barn var glada över att få vara där hela natten. De är inte intresserade av oss vuxna alls och förstår oss inte att vi bryr oss om dem när vi vill gå med dem sent på natten. Men det hör väl tonåringarna till kan jag tro.

Jag har en fruktansvärd huvudvärk idag och jag hoppas att den går över för jag ska jobba inatt.

Men vi hade det fantastiskt trevligt i stan och jag träffade en massa gamla kompisar, arbetskamrater osv.

Jag har som mål att ta en joggintur idag, men vi får se om jag orkar det senare. Jag ska prata med en kompis nu i telefonen och sedan blir det frukost för mig. Solen skiner på oss så det kan säkert bli en härlig promenad med hundarna oxå.

Saturday Comments

Spicecomments.com - Saturday Comments


Ha en skön dag

Cattis

Inga kommentarer: