VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 7 juli 2009

Ledig i 4 nätter

Då sitter jag här igen i lugn och ro framför datorn och bara njuter av att få ensamtid. jag har jobbat i natt och nu är jag ledig i fyra nätter. idag ska jag bara vara och ta hand om mig själv och mina hundar. Nu ska vi upp i skogen tänkte jag innan vi ska ta oss ner i källaren och använda oss av tvn och allt de visar om Michael Jackson idag. Det känns som en lugn och fin kväll för mig och mina fyrfota vänner.

Mina bägge döttrar har åkt in till stan och festivalen där. Jag hoppas att de har det roligt och att de hittar några billiga klädesplagg som de behöver.

Idag ska det skrivas några scener på boken oxå, tänkte jag. Det brukar gå bra när jag sitter framför tvn och inte behöver vara särkilt fokuserad. Kan jag skriva två elelr tre scener idag blir jag otroligt nöjd. Snart har jag skrivit de scenerna som Jag fick i uppdrag efter coahingen i London i mars, så nu måste snart min egen kreativa sida komma med fler egna scener som inte coachen sagt att texten behöver.

Nu ska jag facebooka lite innan skogen.

Messages Comments

Spicecomments.com - Messages Comments


Ha en bra dag.

Cattis

Inga kommentarer: