VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 9 juli 2009

Är salig idag

Igår hade jag en fantastisk kväll med syrran. Vi var på stan en runda först och jag provade en klänning som maken tycker att jag ska ha,och det tackar jag inte nej till. Jag har kommit på att det lönar sig att inte köpa kläder själv som jag inte gjort mer än i London det sista året. Till slut tycker familjen att jag är tillräckligt snål och då vill de att jag ska ha något nytt och då får jag det av dem. Det kallas taktik.

Jag och syrran gick en runda på stan och sedan mötte vi upp en kompis som skulle följa med oss på alanon-möte(för anhöriga till alkoholister). Det var ett oerhört bra möte, men där är en som luktar sprit och är glansig i ögonen varje möte och det klarar jag inte av. Jag går på möte för att jag är anhörig till alkoholister och har fått vissa beteende utav denna uppväxt och då vill jag inte sitta på ett ställe som ska göra att jag mår bättre tillsammans med en onykter människa. Det är inte vad jag vill ut ha utav det. Jag ska ringa en kvinna idag som kan hjälpa mig hur jag ska hantera detta.

Efter mötet gick vi 4 damer en liten runda på stan innan det var dags för sinnesromässan i kyrkan. Det är en härlig känsla att gå från festivalljudet in i en stor kyrka till tystnaden. Det var en härlig mässa med sinnesron som kom direkt.

Idag mår jag bra och har en fin dag framför mig med ett besök från en kvinna som i princip öppnade sitt hem när vi flyttade hit. Hon fanns där för mig och mina barn varje dag och jag vet inte hur jag klarat vårt första år här utan henne, så jag är full av kärlek och tacksamhet gentemot henne.


Thanks Comments

Spicecomments.com - Thanks Comments


Cattis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Visst är det fint med sinnesromässor. Vi brukade tidigare gå varje söndag, men har tappat det senaste månaderna. Tack för påminnelsen, jag längtar dit nu:)

MOAZAC sa...

Du Cattis!!

Vi har kört igång Naranon här i byn.
Hade vi sett att någon var påverkad, hade vi vänligt, men bestämt bett den personen lämna lokalen och hälsat den välkommen nykter på nästa möte!!!
Det KRÄVS nykterhet på dessa möten!!!
Tycker du ska ta upp detta med den/dom som brukar hålla i mötena, för detta ska ni andra inte behöva vara med om!!!

STÅ PÅ DIG!!!

Kramen