VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 21 juli 2009

ojojoj vad trött jag är

Jag lyckades inte sova mer än 5 timmar idag. Det räcker inte i vanliga fall, och absolut inte efter den helgen vi haft. Det verkar inte vara någon utmaning idag så det får bli ett inlägg till innan jag ska cykla med hundarna igen. Sedan ska vi ner i källaren med min nya H&M katalog innan vi sover igen(hoppas jag).

Det var otroligt längesedan jag kände mig så här trött. Jag är inte utmattad av att jag har gjort för många saker utan bara trött i brist på sömn. Jag hoppas jag kan få lite balans med mina sömntimmar innan jag ska jobba inatt igen.

Igår fyndade jag när höstens katalog från Jotex kom. Jag tittade såklart i reakatalogen och köpte 6 nya påslakan för 400kr. Jag brukara kalla mig för "fröken snål" för sedan jag slutade med socker och arbetar med de 12 stegen behöver jag inte shoppa för att bli lycklig och därför handlar jag i gengäld knappt något alls. Mina flickor tycker att jag är snål och tråkig och maken tycker att det är trist när han frågor om vi ska göra något och svaret blir alltid "Vad kostar det?" Så, det är inte alltid roligt med en ekonomisk mamma, men faktum är att det viktigaste är att min ekonomi är mycket bättre nu än innan när jag missbrukade mat, då åt jag alltid och pengarna bara försvann.

Maken hittade alltid nya kondispåsar i bilen varje gång han tog den. Innehållet i dem åt jag som färdkost. Detta hände ofta så det var inte så konstigt att pengarna inte räckte särskilt långt. Därför känns det otroligt bra när jag nu kan hålla i pengarna och inte slösa på dem.

Jag tror att familjen gillar det i slutändan också.

Därför känner jag oerhörd tacksamhet för OA(Overeaters Anonymous) och allt stöd jag fått under mitt tillfrisknande från mitt hemska matmissbruk som höll på att äta upp mig inifrån.

Nu ska vi ut och cykla.


Sports Comments

Spicecomments.com - Sports CommentsHa en bra eftermiddag och kväll

Cattis

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Helt plötsligt kunde jag inte gå in på din blogg, och inga uppdateringar visades...alltså fick jag "lägga in dig" igen. Är det fler som har problem så vet du nu:)