VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 17 juli 2009

Varmt värre

Jag har jobbat i natt och sovit halva dagen. Nu sitter jag vid min fina köksö och svettas. Det är varmt idag och jag är hemma och det känns trist. jag ska gå ut med hundarna nu efter deta inlägg och sedan ska jag baka tårtbottnar till tårtan min bästaste vän Jenny ska få. Hon fyller 35 år i morgon.

Denna helgen är helt fullspäckad och just då är det kompisar som vill komma och hälsa på. Det har inte varit en enda som hört av sig under de sommarveckor som gått, men just denna fullspäckade helg kommer det några.

Nu ska jag jobba i natt igen och i morgon klockan 16 ska vi på kalas hos Jenny. klockan 20 ska vi köra därifrån och hämta upp dessavänner som kommer på besök+ min syster och hennes svåger. Sedan kör vi och dansar på utedansbanan till Sten och Stenley. På söndag ska vi till min andra kompis klockan 14.30.Sedan är jag ledig till måndag 21.15. Käck helg va??

Så nu ska hundarna få komma ut. Huset ska bli städat och tårtan ska bakas. Det betyder att jag kan inte sitta och hänga över datorn som jag brukar göra.Bra eller dåligt?? Det avgör ni.

Good Weekend Comments

Spicecomments.com - Good Weekend Comments


Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

MOAZAC sa...

"Allt eller inget"..
Ibland fungerar inte ordet "lagom" i mellanmjölkensland!!

Är likadant här ibland. Telefon kan va tyst i dagar, men när man väl INTE vill bli störd av någon orsak, DÅ ska det ringa som fan!

Önskar dig en trevlig helg, trots allt som ska hinnas med!!

Kramen
Chrissie