VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 2 juli 2009

Irriterande hundar


Thursday Comments

Spicecomments.com - Thursday CommentsJag har varit ute på en lång promenad med hundarna. Jag läste "Mannen som talar med hundar", hans bok för några veckor sedan och något av det värsta du kan göra med din hund är att låta den alltid vara i trädgården.

Dessa trädgårdshundar är jag lite irriterad på just nu, för de skapar oordning med mina två när jag är ute. Hundarna i trädgårdarna är stressade och frustrerade och skäller som om de har betalt för det och då gör mina två likadant. Resultatet blir att deras matte blir lika stressad och frustrerad. Hade det inte varit bättre om alla hundar kunde legat i sängen hela dagen istället som bilden visar???

Ha det gott

Cattis

2 kommentarer:

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Tack för dina kommentarer på min blogg. Jag är kanske lite dålig med att kommentera för läser din blogg det gör jag. Alltid kul när man vet att någon varit och kommenterat, annars tror man ju att ingen läser.
Kram M

Maria sa...

Nu finns mitt bokpaket i min blogg :) Hoppas du haft en bra dag!
Kramar