VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 6 juli 2009

JAG VANN ETT PRIS

När klockan var 12.30 blev jag väckt av en dotter som var kramsugen. Inte idealet när jag har en natt till att jobba, men kramen är alltid go att få. Jag låg en liten stund till innan jag gick upp. Jag hade ett missat samtal på min mobil från ett lokalt samtal. Ett medelande på min svarare och jag är urdålig på att lyssna av den, men idag gjorde jag det. Vilken tur!!!! Jag har vunnit ett pris i loppet jag sprang i fredags.

500kr hos


Hur häftigt som helst när jag nu hade bestämt mig för att börja träna där i höst.

Lyckan är fullkomlig.

Tacksamheten flödar.

Jag är glad.


Emoticons Comments

Spicecomments.com - Emoticons CommentsDagen kunde inte börjat bättre.

Ha en bra dag och vecka

Cattis

4 kommentarer:

Maria sa...

Shit bra jobbat! :) GRATTIS :)
Kram

Unknown sa...

GRATTIS!

Cattis sa...

tack tack känner mig otroligt glad just nu. natten kommer att gå som en dans....

MOAZAC sa...

GRATTIS!!!!!