VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 23 juli 2009

En helt underbar dag

Jag har haft besök av min bästa kompis idag och vi ahr fixat facebook till henne. Vi ahr suttit och pratat och myst hela eftermiddagen. Jag är mycket trött, men nöjd efter att äntligen gett mig tid med Jenny.

Syrran kom oxå förbi en sväng och pratade lite med oss. Nu ska jag på möte och sedan blir det sängen så jag får sova ikapp lite till.

Ha en bra kväll.

Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night Comments


Cattis

Inga kommentarer: