VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 13 juli 2009

utmaning 194- att gå i mål

Denna sommaren har gett mig fina insikter. Jag är inte sjuk längre. Även om jag inte varit sjuskriven sedan förra sommaren har jag haft en känsla av att jag inte orkar så mycket och inte klarar av att göra så många saker.

MEN, när jag sprang i mål på startskottet 3/7-09 fick jag en annan känsla. Jag är stark. Jag är tillbaka.

Tårarna kom när jag sprungit över mållinjen för jag trodde aldrig att jag skulle klara det. Jag hade inte sprungit ett 5km lopp sedan innan jag blev sjuk och knappt joggat alls inför detta lopp. Jag och min kropp är tillbaka. Det är så häftigt att skriva detta, för det har varit en lång resa och många tårar har fällts på vägen under dessa sju år som jag varit dålig.

Jag vill fortsätta att springa lopp och få uppleva denna härliga känsla när jag kommer i mål. Nästa mål är därför broloppet från Malmö till Köpenhamn nästa sommar.

Jag längtar redan.

Ha en bra dag

Cattis

3 kommentarer:

Marica sa...

Oj, förstår att det är en häftig känsla, och du beskriver det verkligen bra! Jag blev på bättre humör själv, tack ska du ha =)

Drumalex sa...

Grattis! Härligt när man får tillbaka känslan av att kunna. Har själv sprungit Göteborgsvarvet tre år i rad med varierande resultat, men blev nog lyckligast när jag tog mig runt trots krånglande knän.

Charlotta sa...

Jag vill också säga grattis! Din målgång hade fler dimensioner och att känna sig hel igen är väl det största.