VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 29 juli 2009

Gå ut och mjölka kon

Min systerson är helt fantastisk. Jag skulle passa honom lite igår eftermiddag och jag frågade honom
-Ska vi gå ner i källaren och bygga lego, titta på tv eller städa?
-Städa, svarade han. Kul va?

När jag pratade med hans mamma igårkväll berättade hon om att när de var ute och åt middag på restauran i måndagskväll ville han ha mjölk till maten. Den var slut, då sa han
-Kan hon inte gå ut och mölka kön då?

Jag bara älskar honom. Han ska komma lite idag med, det ska bli spännande att höra vad han har att säga idag.

Jag har sovit i tio timmar i natt och det känns bara bra. Det svider inte ihuvudet och det känns som om jag ska orka göra lite saker idag här hemma, tvätta, handla och sitt ute i solen och skriva på boken. Det återstår att se hur mycket av det jag hinner med idag.


Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning CommentsNu ska jag ner i tvättstugan och tvätta till maken så att han kan packa till sin semester.

ha det bra i solen idag.

Cattis

1 kommentar:

Anneli sa...

Hej vännen!
Äntligen har jag lite orka att kika in, vi har en helt galen tid här just nu.

Har inte uppdaterat mig helt, men jag förstår att det varit något upp och ner. Skänt att se att du sovit lite bättre en natt i alla fall och att du hittat någon som vill göra stegen med dig.

Har saknat dig också! Ja, hade vi bott närmare varandra så hade det varit så kul att ses. Hade så gärna velat sitta med dig i en soffa över en kanna te och bara prata.

Ska kika in lite oftare nu, får se när jag kan skiriva lite själv, just nu finns inte orken.

KRAM