VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 30 juli 2009

Ingen bra morgon

Igår kväll var jag, syrran och en kompis på bio. Proposal med Sandra Bullock. Vi skrattade otroligt mycket och det var mycket trevligt att gå på bio, men denna härliga känsla tog slut inatt. Mitt huvud spränger. jag har en tandskena på nätterna och det behöver justeras. Riktigt ordentligtbehöver den slipas till för nu har jag fruktansvärt ont i huvudet riktigt ofta.

Jag ringde min tandläkare och de har såklart stängt till den 10 augusti. Så länge kan jag inte vänta. Jag ringde privattandläkarjouren och nu väntar jag på att de ska ringa från en tandläkare som ska ha öppet denna vecka.

Nu har min make åkt på semester och kommer inte hem förrän tidigast 11 augusti. Så länge har vi inte varit ifrån varandra sedan vi flyttade ihop och det är 7 år. Det har alltid varit jag som far och flänger oxå för den delen, men nu har maken äntligen bestämt sig för att åka på semester med sina barn. De ska till NordNorge och fiska. Vid Tysfjorden. Jag är lite avis för det är ortoligt vackert och tyst där uppe.

men, men jag får jobba och städa tänkte jag. Får se hur långt den planeringen håller. Först måste huvudet bli fit for fight innan jag kan göra något ansträngande.


Messages Comments

Spicecomments.com - Messages CommentsCattis

2 kommentarer:

MOAZAC sa...

Finns inget skönare än att få vara hemma alldeles alldeles själv!
Ser fram mot måndagen, då jag ÄNTLIGEN blir det efter 2 veckor med gäster i huset!!!

Kramen
Chrissie

Cattis sa...

Hej Chrissie,

förstår dig fullt ut. Jag har oxå ett enormt behov att få ensamdagar. Tror ej jag hade klarat 2 veckor som du gjort, det hade jag väl om det kommit några, men men det hade varit jobbigt.

kram kram