VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 16 juli 2009

över 10 000 besökare

TACK TACK TACK för att ni läser min blogg


Thanks Comments

Spicecomments.com - Thanks Comments


Nu har jag haft över 10 000 besökare sedan jag började räkna er. Det är rätt häftigt. Men fortfarande hamnar jag påandra sidor när jag ska gå in på min blogg i mitt vanliga webbfönster där uppe. Jag hoppas att ni hittar hit i alla fall.

Idag ska jag och syrran coh våra barn till östersjöfestivalen i Karlshamn. Det ska bli så kul att komma dit. Jag har bott i Karlshamn i 10 år och jag älskar Östersjöfestivalen. Billiga kläder, häftig musik från alla länder kring Östersjön och mycket folk.

I natt ska jag jobba igen så det blir till att krypa ner i sängen direkt när jag varit ute med hundarna i eftermiddag.

Solen skiner så sobrännan kanske kan bättras på också. Helt enkelt en toppendag för oss.

Hoppas ni oxå får en fin dag.

Cattis

1 kommentar:

Lisa sa...

Vi ska oxå ev åka dit idag. Har inte riktigt bestämt än. Annars får det bli en lugn och skön dag i stugan.
Ha det så kul
Kram Lisa