VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 2 juli 2009

Kärleksfull kompis som varit på mig hela tiden.

Jag vet inte hur många grader det är i huset, men varmt är det i alla fall. Jag har sovit i källaren idag efter mitt nattjobb. Det blev rätt länge idag för jag sov till 2, men jag hade en fluga som varit på mig hela tiden. Hur kul är det när han hittade in till mig fast jag hade täckt hela mig med påslakanet. Rätt!!! Inte kul alls.

Nu sitter jag här och svettas och ska samala kraft att äta min lunch innan jag måste ta ut hundarna.

När jag nu gnäller över värmen kan jag inte låta bli att fråga mig, varför jag sitter med en kopp te bredvid datorn?? Jag har aldrig druckit te på somrarna innan, men nu har det blivit rutin när jag sitter vid datorn att ha en tekopp bredvid mig så det går inte att låta bli. Just nu är favoriten rabarber-grädde.


Good Afternoon Comments

Spicecomments.com - Good Afternoon CommentsHa det gott i värmen

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

När det är varmt ska man dricka varm och när det är kallt ska man dricka kallt har jag hört, bara för att annars får kroppen en chock. Är dock inte så vidare bra på det själv om jag ska vara ärlig. Finns ju inget godare än en riktigt kall dricka när det är skållande hett ute :)
Kram