VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 14 juli 2009

En seg morgon

God morgon,

Hi Hey Hello Comments

Spicecomments.com - Hi Hey Hello CommentsUsch, vad jag är seg idag och jag som snart måste ut och jobba. Jag hade hellre städat och fått fint här hemma faktiskt och jag hoppas att jag har kraft till det när jag kommer hem.

Jag var på OA(Overeaters Anonymous) möte igår kväll och det var fantstiskt trevligt. Jag fick besök av en nyvunnen vän som följde med mig dit och där träffade jag två underbara vänner i programmet.

Jag har jobbat 6 av 13 nätter i juli månad och det går lättare än jag trott. Fast just nu i skrivandets stund längtar jag tills det jobbet är klart, för jag vill ha lite längre ledighet. Det får jag i augusti, visserligen när skolan har börjat och maken jobbar, men desto lättare för mig att varva ner även omjag velat göra något med dem.

MEN, jag har min skrivarkurs i London framför mig och då ska mina döttrar följa med och shoppa "lite". Ledighet med maken??- ja han får en helg i augusti i en stuga med bara mig. Det är vad tiden och plånboken ger denna sommaren.

Det verkar bli en fin sommardag och det är inte bra när det gäller mitt utomhusjobb, för allting tar längre tid när det är för varmt. Men solen är alltid härlig när den är framme.

Ha en underbar dag.

Inga kommentarer: