VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 12 juli 2009

Utmaning 193 - om att vakna

Idag har jag inte vaknat alls känns det som. Jag har jobbat i natt och kunde bara sova till 12. Det känns inte bra alls. Denna utmaning blir, med tanke på temat, både inlägg och utmaning.

Jag ska jobba inatt igen och det känns inte alls bra eftersom jag knappt har vaknat. Jag ska ner i sängen igen i cirka två timmar och jag hoppas innerligt att jag är mer vaken när jag vaknar än jag är just nu. Vaken så att jag klarar en natt till på mitt arbete.

Mina vanliga rutiner för att få ett bra uppvaknande varje morgon är te och datortid. Det är min tid och den betyder oerhört mycket för mig. När jag skriver mina inlägg och mina utmaningar får jag en lycka inom mig som jag absolut inte vill vara utan. I den lyckan är NI "medskyldiga". Utan er hade det uppvaknandet inte blivit så lyckat.

Ha en bra dag.

Cattis

5 kommentarer:

Maria sa...

tusen tack! Ja, det är ju alltid värt att prova. Funkar det så funkar det och funkar det inte så funkar det inte men då har jag i alla fall försökt. Ja är såååå nyfiken på hur jag kommer må så jag MÅSTE bara prova :)
Kram

Charlotta sa...

Jag beundrar dig som klarar att jobba nätter. Skickar en värmande och förhoppningsvis uppiggande tanke inför kommande natt.

Drumalex sa...

Jag håller med om att det verkligen berikar livet att läsa allas texter. Många tips och infall som man kan ta åt sig. Skulle inte heller klara av att jobba natt men är tacksam för er som fixar det.

Margareta sa...

Hoppas att du fick lite mer sömn så att natten inte blir så lång!

Siestri sa...

Du är vaken nog att inse att du kanske inte är tillräckligt vaken när du har vaknat?!?