VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 7 juli 2009

Utmaning 188 - ett stöttande nätverk

Jag har inte funnit mitt fungerande nätverk förrän jag hittade OA(Overeaters Anonymous). Detta gjorde jag 2006, då jag beslutade mig för att jag inte ville må så fruktansvärt psykiskt dåligt längre. Den värld som öppnade sig fr mig var en värld som jag inte kunnat drömma om. Ärlighet och Mod är två saker som har blivit viktiga för mig.

I detta nätverk som finns i 12-stegsprogrammen är det något djupt mellan oss som gör att jag absolut inte på något sätt vill eller kan vara utan det. Den lycka jag upplever inom mig nu har jag aldrig haft förrän jag hittade OA. Jag har alltid letat och sökt efter den, men aldrig trott att jag skulle finna den. Det har jag gjort. I OA och med alla vänner som kom med det.

Jag kan ringa vem som helst av dessa vänner och säga vad som helst om hur jag känner mig. Det är aldrig någon som dömmer mig eftersom det är min sanning och mina känslor. Det är aldrig någon som talar om för mig vad jag ska göra eftersom det är min resa mot ett bättre mående. De kan tala om för mig hur de har gjort i en liknande situation och så får jag ta till mig det som passar mig.

Jag träffar nya vänner inom 12-stegsprogrammen och det är samma djupa känsla när jag träffar dem ute någonstans som det är med dem jag känt länge. Det är ett fantastiskt nätverk som finns inom 12-stegsgrupperna och de är och förblir min livlina när allt känns jobbigt.

Självklart är min familj ett fint nätverk, men när man är en missbrukare och ett vuxet barn räcker inte den närmsta familjen till och därför är jag full av tacksamhet för detta nätverk som jag fann för många år sedan.

Cattis

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Gruppgemenskap är ren magi:)