VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 19 juli 2009

Bort idag igen

Jag var på dans igår efter två arbetsnätter så nu är kroppen och huvudet mycket trötta. Idag ska vi åka till andra kompisarsom vi inte träffar så ofta och just nu har vi besök av underbara vänner från Värnamo. När vi var på dans var det jag, min man, syrran, hennes man plus kompisarna från Värnamo. Vi hade fantastiskt roligt.

Tyvärr räcker inte tiden för utmaning idag heller men jag återkommer förhoppningsvis i morgon.

Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

MOAZAC sa...

Man är ju inte 20 längre!!!
Hoppas ni hade kul igår!!

Kramen
Chrissie