VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 24 juli 2009

Utmaning 205 - skriv om något litet

Jag är 40 år gammal och trivs bra med mig själv just nu. Jag har två fantastiska tonårsdöttrar som jag älskar över allt annat. Jag har bestämt mig sedan jag gick ifrån flickornas pappa att jag inte ska ha fler barn för jag är klar på den fronten.
MEN
NU har min bästa kompis fått barn, lille Melvin, som blivit två månader. Vilka fantastiska känslor detta lilla knyte kan framkalla. Är det klokt? Helt plötsligt sitter jag och längtar efter en gravid mage, efter en förlossning och ett litet barn att ta hand om igen. Det kommer inte att hända, men jag tycker att det är fantastiskt vad dessa små knyte som kommer till världen kan framkalla inom oss alla.
Att han, detta lilla knyte, ger oss andra så mycket bara genom att komma till världen. När jag tittar på honom virvlar alla lyckokänslor runt i bröstet på mig och jag bara älskar honom så mycket. Tack för att jag får vara en del av ditt liv, ditt lilla knyte.

Cattis

5 kommentarer:

malix sa...

även vi skrev om samma sak fast olika idag
jag håller med dig dessa små underverk gör oss kvinnor tokiga, men jag tror det handlar om ålder oxå våra kroppar talar om för oss att nu eller aldrig snart e det försent evolutionspsykologiskt har vi något inbyggt för att en sista gång föra våra gener vidare. hmm detta blev djupt av dina ord

Unknown sa...

Vilken härlig bild! Visst är det något slldeles speciellt med dessa små underbara varelser, men samtidigt är det skönt när dom antar en större form också, så kan jag känna, men jag längtar efter barnbarn.

Drumalex sa...

Inte bara kvinnor blir tokiga. Älskar också de små liven, att få se hur de utvecklas dag för dag. Förstår din känsla, men här är en till som inte ska ha fler, det får räcka med fyra.

Anitha Östlund Meijer sa...

Tänk att någon så liten kan framkalla såna blodsvallningar.
Själv satt jag nöjd med två tills min kompis fick en liten pys. Första gången jag såg honom var min spontana kommentar "Åh, jag vill ochså ha en!" Ttur som var tyckte ödet lite synd om mig som bara hade två och producerade ytterligare ett mirakel till oss.

Fröken Johansson sa...

Ja, det är smittsamt det där med bebisar. Vi har en babyboom på mitt jobb nu sedan 6-7 år och den verkar inte gå över. Det är som en epidemi. Hoppas den drabbar mig igen.