VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 1 juli 2009

Moster och Mandis

God Morgon,

Idag är det en härlig dag, den har börjat underbart för mosters älskling Mandis har sovit hos mig inatt. Vi satt och mös i soffan till Allsången igårkväll.
Nu på morgonen ska vi ta det lugnt innan vi hämtar lillebros Alex och vi ska göra av med lite pengar på maxi.


Innan Amanda föddes var jag riktigt dålig, det var innan jag blev sjukskriven och då hade jag så sjuka tankar som om att jag itne skulle få plats i Amandas liv för syrran hade så stort umgänge med vänner och åter vänner. Men ni som följer bloggen vet att jag har en otroligt stor plats i dessa barns liv och jag älskar det och det bästa av allt är att de oxå älskar det.

Idag ska jag ta hand om lite viktiga papper i firmans bokföring och sedan blir det kanske gympa ikväll innan jag kör till mig nattjobb.

Nu tycker Amanda att jag ska sluta att skriva så vi önskar er en skön dag.

Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning Comments


Cattis och Mandis

3 kommentarer:

Anneli sa...

God morgon på er!
Så fantastiskt att få vara delaktig i sin systers barn, det är en riktig ynnest.

Vad glad jag blev att skulle vilja komma och hälsa på, nu önskar jag verkligen att vi inte bodde så långt borta. Jag hade gärna kommt till dig och bla kollat in det fina köket :).

Snart få vi i alla fall lite semester, ska ner till stugan i två veckor, hoppas jag kommer upp lite då, är rätt låg nu.

Hoppas ni får en fortsatt härlig sommar!
Kram

Maria sa...

Ha en skön dag ni också :)
Kram

Bloggullet sa...

Du har en award att hämta tillbaka hos mig.;0)
Kram