VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 4 juli 2009

Mitt lopp

En timme innan loppen skulle starta var det som om himlen öppnade sig. Det var inte vad vi hade väntat oss så mina supportrar hade inga regnkläder och fick åka hem med sig.Friskis och svettis höll i uppvärmningen och visst ser det ut som om jag verkligen tar ut mig.Maken följde mitt lopp med kameran och jag orkade till och med vinka åt honom.


I mål på 79 plats av 157. Rätt nöjd faktiskt - mycket nöjd rättare sagt.
Kexchoklad, jos och banan fick vi när vi kom i mål.Jag är så lycklig över att kroppen orkade och jag känner sådan tacksamhet för mitt hårda fysiska arbete som gör att jag kommit iform igen.

Nu har detta loppet gett mersmak och maken blev inspirerad så vi ska börja springa ihop.

Tack Maria för att du inspirerat mig.

Ha det gott.

Cattis

2 kommentarer:

Cicki sa...

Grattis. Jag är full av beundran över din insats.

Maria sa...

Du är grym kvinna :)
Hoppas jag ska komma igång med träningen imorgon igen.
Kram