VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 4 juli 2009

Inget internet idag

Mitt bredband fungerar inte alls idag och det är inte bra för mig och mitt humör när jag är van vid att sitta vid datorn måååånga gånger varje dag.

Jag sprang 5 km igårkväll i vår stad och maken tog finfina bilder på mig som jag skulle lägga in här, men nu sitter jag på makens jobb och skriver detta och bilderna finns i min dator så de kommer när de kommer.

Jag gömde mig under min rosa kpes och bako solgalsögonen för att ingen skulle se mig när jag sprang sakta, men jag sprang inte så sakta faktiskt. Jag är hur nöjd som helst att ha klarat att springa 5km under 30 minuter och det var lopp nummer 5 detta året och innan dess var det flera år sedan jag sprang. Tacksamheten flödar över mitt jobb som gör att jag håller mig igång.

Jag blev så stolt över mig själv och glad så när jag kom i mål kom där en liten tår och det får jag väl bjuda på.

Idag har jag varit och badat i en bassäng som det mätte 28 grader i och det var gott gott att bada där.

Nu ska jag handla på maxi innan jag kör hemf ör att dammsuga denna fantastiska lördagskväll.

Ha det gott.

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Åååå vad du är duktig. Är avis :)
Kram