VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 12 december 2009

12 December


Då var sista praktidagen avklarad och det var en fantastisk dag på många sätt. Luciatåg och fika efteråt var verkligen härligt för oss alla.


Så här såg jag ut när jag åkte till klassen för sista dagen, men eleverna bad mig komma tillbaka nästa vecka, nästa termin, tio veckor hos dem igen nästa termin .osv Ja, jag har helt enkelt skött mig för de gillar mig verkligen. Jag fick hejdå kramar från alla utom en kille som inte ville. Vissa kom och kramade mig flera gånger, så jag var riktigt varm i hjärtat när jag åkte därifrån.
På eftermiddagen var det dags för ännnu ett Luciatåg denna gång i kyrkan där systersonens dagis skulle lussa för oss. Jag och storasyster sitter tålmodigt och väntar i kyrkan


Visst är de söta de små barnen?Nu är det:

8 dagar tills tentan ska lämnas in
9 dagar tills vårdagjämningen
10 dagar tills vi kör till lugnet
12 dagar tills julafton
13 dagar tills jag ska börja skriva på boken igen

Ha en underbar lördag

Cattis

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va fin du är på korten Cattis!
Som jag skrev på FaceBook, är känslan av att vara omtyckt otrolig!!!
Tänk, så många elever som kommer att komma fram till dig för en pratstund när du är ute på stan!
Jag har oxå haft lärare som satt stora avtryck i mitt liv och en del av dom glömmer man aldrig och när man väl ser dom, så kommer den där värmen man känner för dom tillbaka!!

Ha en fin lördag!!!

Kramkalas
Chrissie

Cattis sa...

Ja, du har helt rätt i det är så viktigt för barnen med bra lärare. Deras lärare(min handledare) är gudomlig så de har verkligen en bra grund med sig dessa barn när de flyttar upp till högstadiet.
Tack för din fina kommentar vännen.

Jag hoppas att du oxå får en fin lördag.

kramkram

Tina sa...

Hej goding!
Å, vilka fina bilder :) Å, vilket underbart litet lucia tåg =)
Va skönt med den responsen som du fick av dina elever. Då kanske du är tillbax där rätt va det är. De ringer säkert in dig som vikareie snart =)
Ville passa på att önska dig en fin advent!!
Kram Tina