VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 15 december 2009

15 december


Idag blir det ett kort inlägg, för jag är inte fokuserad på någonting. Mina hundar ska opereras för knutor i magen idag. Kanske inte båda två, och kanske både knutor och livmoder på den stora. Jag vet inte hur det blir, men ledsen är jag och jobbigt är det. Jag ska kör om drygt en timme och sen så får vi se hur dagen blir. Resten av veckan är det i alla fall VAH(Vård Av Hund)som gäller.

Nu är det:
5 dagar tills min tenta ska lämnas in
6 dagar till skolavslutningen
7 dagar tills vi kör till lugnet
9 dagar tills julafton

Ha en härlig tisdag


Cattis

2 kommentarer:

Pixi sa...

Oj vad trist ,ska hålla tummen för att inte båda behöver opereras... När det gäller marängerna så smälter man chokladen i micron t ex sen när marängsmeten e klar så vänder man ner chokladen lite lätt,sen klickar man ut ganska stora klickar o gräddar dem i ca 45 min ,så blir de lite sega oxå,som jag gillar,lycka till med allt idag!kram=)

Anonym sa...

Lycka till med hundarna!
Håller tummen att det går bra!!!
Kramkalas
Chrissie