VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 2 december 2009

2 December


Nu har jag börjat nedräkningen:
6 dagar kvar av min praktik.
20 dagar kvar tills vi åker upp till lugnet för att fira jul.
22 dagar tills tomten kommer(om han kommer i år).

Det jag mest längtar efter är lugnet. När jag kan vara hemma flera dagar i rad utan att åka i väg på jobb eller annat.

Igår köpte jag joggingskot, jogginbyxor till mig gympa byxor till flickorna och skor till den lilla dottern. Det var mysigt att gå på stan utan att vara alltför stressad, det händer inte så ofta att jag går runt på stan och myser.

Jag är inte inne på datorn så mycket längre och då händer det saker här. Skrivpuffsvärlden hade mycket att läsa ikapp idag när jag satte mig här. Jag hoppas verkligen att Ann fortsätter med Skrivpuff för det ger så mycket mer än att bara skriva. Alla de jag lärt känna via skrivpuff och de nya bloggarna jag har hittat som är skrivande bloggar, det vill jag absolut inte vara utan. Jag vill hitta fler skrivarvänner som kommer till skrivpuff så jag hoppas verkligen att den sidan kan finnas kvar.

Idag ska jag praktisera igen och jag ska ha en engelska lektion innan jag är med klassen resten av dagen och min handledare tar hand om resterande lektioner.

Ikväll blir det invigning av mina löparbyxor och jag längtar redan dit. Det går lättare och lättare att jogga, nu ligger jag inte sist i gruppen längre som jag gjorde de första veckorna, det är skönt att känna att kroppen är igång igen med joggingen.

Ha en underbar 2 december

Cattis

1 kommentar:

Koneko sa...

Vill tipsa om den tävling jag har på min blogg nu! Den är sponsrad av underbara butiken By hands. Gå in och titta här:

http://pysselkiisen.blogspot.com/2009/12/tavling-hos-pysselkiisen.html