VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 4 december 2009

Äggröra i bagageluckan


Det är fredag och det är skönt, men jag är alldeles för trött för att vara ute med bilen. Jag körde mot rött, tvärnitade och undvek en krock. MEN jag hade 10 fack ägg i bagageluckan och det blev alldeles för mycket äggröra för min smak. Efter jag har torkat bagageluckan ska jag gå ner i soffan och stanna där hela kvällen. Jag pratade precis med syrran och vi ska slösa lite pengar på Calle i Idol i kväll.

Ha en härlig kväll, det ska jag ha när jag torkat bagageluckan.

Cattis

1 kommentar:

Cicki sa...

Här hejas det också på Calle...:-)