VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 14 december 2009

14 december


Idag är jag trött. Det var jag inte på detta viset förra veckan fast jag hade många praktikdagar, men tröttheten kommer kanske denna vecka. Det är bara så att jag hatar dessa trötta dagar. Jag vill alltid vara full av glädje och energi. När jag har dessa trötta dagar vet jag att jag måste vila och det är jobbigt när jag har saker som måste göras(som skriva tenta).

Ikväll ska vi julpyssla hos syrran och efter det har jag många fina bilder på tomtar att visa här.


Denna tomten fick jag av syrran i lördags för att jag är så snäll. Söt va? Det lönar sig att vara vänlig och kärleksfull varje dag. Det har jag inte alltid varit gentemot min syster, men idag är jag det och vi är tacksamma för det vi har båda två.

Nu är det:
1 vecka till skolavslutningen.
1 vecka till vintersolståndet.
8 dagar tills vi kör till lugnet(Finnböle).
9 dagar tills jag ska se efter om bocken i Gävle står kvar.
10 dagar till julafton.
11 dagar tills jag ska skriva på boken igen.

Ha en underbar måndag

Cattis

Inga kommentarer: