VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 3 december 2009

Doktorsbesök

Jag har varit hos läkaren idag för en konslutation om min framtida hälsa. Jag hade inte pratat med en läkare på 1,5 år så jag tyckte att det var dags. Det hon berättade var inte roligt. Jag är sårbar pga mina gener och måste fundera på mitt framtida yrke. Har jag trillat dit (med utbrändheten) kan det bli så igen. Hon var fantastisk och förklarade på ett mycket bra sätt, men det var ingen rolig sak att höra att jag måste fundera på mitt yrkesval m.m.

Det är lite tungt inombords just nu, men det som är viktigast för mig är att acceptera det jag fått höra. Hon sa en massa andra saker som jag inte vill dela här och det var jobbigt att höra det. Jag är som jag är och det måste jag acceptera.

Det ska bli spännande att se om jag kan göra det.

Ha en fortsatt bra dag.

Cattis

3 kommentarer:

Jenny G sa...

Förstår att det kändes trist, man vill ju helst höra att man är frisk och redo att köra på! Skönt med en doktor som bryr sig dock.
Hoppas du får några bra idéer när du reflekterar över vad hon sa.
Och jag håller tummarna hårt för att du aldrig trillar dit igen!

Åsa Hellberg sa...

Jag tror du kan dina varningssignaler nu Cattis, eller hur?
Kram Åsa

Tina sa...

Hej gumman!!
Ja, det är inte så kul att gå till läkaren! Men du fixar det!! Det är du & inte läkaren som har kontrollen!! Ingen känner dig el din kropp bättre än du själv!!!
Du har en enorm styrka!! Plocka fram den & din fantastiska erfarenhet, så kan ingen el inget stoppa dig!!!!
Stor varm KRAM till dig du fina vän!!
Kram Tina