VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 18 december 2009

18 december


En tom dag i almenackan är det idag. Det betyder inte att jag inte har något att göra, men det betyder att jag ska vara hemma hela dagen utan att ge mig ut med bilen. Jag ska skriva en berättelse med max 8000 tecken om något övernaturligt och så ska jag skriva på tentan.

Barnen får göra vad de vill efter skolan efter vi har städat en timme och förmodligen åker de till stan för att handla julklappar. Jag är så glad att jag inte ska köpa några i år. De är alla avklarade i London.

Nu är det:

sista skoldagen idag
4 dagar tills vi kör till lugnet
6 dagar tills julaftonHa en härlig fredag

Cattis

1 kommentar:

Anitha Östlund Meijer sa...

Själv sitter jag hemma IGEN med magsjuka barn.
En kvinna på dagiset tog dit sin son som spytt dagen före...och...
Jag är så ARG!!
Vi skulle egentligen till Hälsingland för att fira julen där, men...nu får vi se.
Sist låg vi i två veckor!

Det låter skönt det där med att inte göra någonting! Bara skriva

Ha en skön dag!