VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 7 december 2009

Över 20000 besökareUnder natten har min besöksräknare gått över 20000. Det tackar jag för. TACK alla ni som tittar in här och läser min blogg och kommer tillbaka. TACK alla ni som läser och lämnar en kommentar. Jag uppskattar er ALLA. Bloggen har funnits i dryg ett år och redan haft så många besökare. Det är otroligt faktiskt. Jag älskar min blogg och mitt intresse för den växer samtidigt som mitt intresse för facebook minskar och det är väl helt ok tycker jag. Bloggen är viktigare, för skrivandet som jag förmedlar här är djupare och mer intressant än fb. Jag sitter mindre tid nu framför datorn och det är faktiskt skönt att kunna släppa den.

Nu är det:
1 praktikvecka kvar
2 veckor tills jag ska lämna in tentan
2 veckor till barnens lov
3 veckor tills jag ska skriva på boken igen
17 dagar till julaftonIdag ska jag starta ett litet temaarbete med min klass. De ska få jobba med ett grupparbete om kungarna och drottningarna i England. De ska få jobba med det tre timmar och sedan ska de få redovisa på fredag. Några ska redovisa med powerpoint presentation, några med en pjäs och några med en intervju. Det ska bli spännande att se hur detta går. Det är mitt första grupparbete och jag är tacksam att min handledare tillåter mig att förverkliga mina ideér som jag har. Jag älskar ju England och allt som finns och har funnits där och vill gärna förmedla det till eleverna.

Än en gång Tack alla ni som besöker min blogg. Välkomna tillbaka.

Thanks Comments

Click Here for Thanks CommentsHa en underbar måndag.

Cattis

1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen!! Grattis =)
Tack själv för att jag får komma hit & ta del av din fina blogg!!
Ja, ibland tar datorn över känns det som. Tiden går så fort när man sitter här & rätt som det är har det gått både två & fem timmar... känner ibland att jag inte orkar sitta vid datorn. Håller med dig om Fb. Känner mig rejält mettad för nu.
Hoppas det blir bra på grupparbetet.. vilket jag är säker på =)
Ha en underbar Måndag!!
Kram Tina
Ps. Tack för att du kommer in till mig lite nu & då.. betyder mycket Ds,