VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 16 december 2009

Det blir inget långt inlägg idag heller. Tröttheten efter veterinärbesöket kom på eftermiddagen och jag var helt yr i bollen. Allt gick bra, men jag har väl oroat mig så otroligt mycket att jag blev så fruktansvärt trött när det släppte.Idag blir det en liten tur till stan och annars är det tentan som är i fokus några timmar.Jag har några dagar på mig så att jag tror jag hinner med det jag behöver.


Jag tyckte förra veckan att när praktiken var slut hade jag en vecka som var lugn. Ack vad jag bedrog mig. Veckan innan jul är aldrig lugn och en hemsk vecka att samtidigt prestera en tenta i.
MEN
En sak i taget fungerar allting.
En dag i taget klarar jag.

Nu är det:
7 dagar tills vi kör till lugnet
8 dagar till julafton

Ha en underbar onsdag

Cattis

3 kommentarer:

Tina sa...

Godmorron vännen!!
Å, va skönt att det gick bra hos djur doktorn!! Alltid nervöst att gå dit tycker jag. Jag åker in med en av mina tisetassar två g/år för rakning.. hon är norskskogs/perser, så hon har en ENORM päls & pga misshandel i förra familjen hon bodde hos, så går det inte att borsta henne, så detta är enda lösningen.. men hon ÄLSKAR det!! Men jag är alltid nervös inför denna sövning & att de ska hitta nått fel.. så jag förstår att du blev trött efter.

Ååå, snart är det din tenta =) Du kommer att fixa det!! Det är jag säker på =)

Jag jobbar heltid nu, så jag är rejält trött & det blir inte så mycket tid vid datorn nu.. men jag tänker mycket på dig!!

Jag förstår va du menar om det där med att man TROR att man ska ha en lugn vecka.. suck.. oftast när jag HAR en lugn vecka blir det den mest kaotiska veckan av alla..fniss...

Ha en underbar dag min vän & tack snälla för din hälsning hos mig =) Blir så glad =)
Kram Tina

Åsa Hellberg sa...

Jag vill bara säga att jag fortfarande tycker att din London-bild är helt suverän. Man blir glad av den.

Kram Åsa

Anonym sa...

Hallå gumman!
Skönt att höra att det gick bra igår!!!
Nervo spänningar är alltid jobbiga. Det är skönt när dom släpper, men tröttheten är jobbig!!!
Snart är du ledig och förhoppningsvis kanske vi får till en fika....
Kramkalas
Chrissie