VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 1 december 2009

Jag njuter idag


Jag vet inte varför men jag känner mig så otroligt glad. Kan det vara för att jag ska till Team Sportia ikväll och köpa jogginbyxor och joggingskor till mig själv? De har 20% för friskis medlemmar. Syrran sa igår att mitt mående denna höst kanske kunde bero på att jag tränar. Jag tränar minst två gånger i veckan och det har jag inte gjort tidigare höstar när jag mått så dåligt. Det spelar ingen roll, huvudsaken att jag mår bra och att jag känner glädje igen varje dag.

Jag har jobbat lite idag och det gick bra. Jag har pluggat lite idag och det kändes oxå bra. Vad skönt med en bra dag helt enkelt.

Nu ska jag ut och cykla med hundarna innan jag gör mig redo för min shoppingtur på Team Sportia..


Cattis

Inga kommentarer: