VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 28 december 2009

Hemma igen


Detta fantasiska landskap och underbara stuga lämnade vi i morse. Nu är jag hemma igen till arbete och tentaskrivandet, för något tentaskrivandet har det inte blivit av denna vecka. Inte några rader på boken har det heller blivit. Jag har bara varit. Jag har bara virkat i tystnaden och njutit. det vita vacka landskap omkring mig och att bara få vara har varit helt underbart. Jag har berstämt mig oxå att jag ska skriva lite varje dag på boken från och med nästa år. Nyårslöfte eller inte, det vet jag inte, men jag ska få in det som rutin i mitt liv tänkte jag.

Stugan har inte haft något täckning för mobil mer än lite när telefonen låg vid fönstret och internet hade vi inte och jag klarade det!!! Det trodde jag inte att jag skulle kunna vara så lugn utan datorn. Helt fantastiskt har det varit.
Jag har virkat och virkat och vill ni se vad jag åstadkommit kan ni kolla in min virkblogg.

Ha en underbar kväll, nu är jag hemma igen och lär väl skriva lite varje dag igen.

Cattis

Inga kommentarer: