VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 22 december 2009

Då var det dags att köra till lugnet. Bara ett par timmar kvar innan bilen rullar iväg. Två timmar med lite stress och tankar om allt är med, men när jag sätter mig i bilen blir det bara så lugnt och skönt.

Jag har haft skrivarkalendern i min ägo i ett tag nu. Jag skickade in ett bidrag från skrivpuff och har tittat igenom kalendern utan att hitta min text. Lite besviken blev jag, men accepterade att Ann valt andra skrivpuffstexter till kalendern. MEN igår så "hittade" jag min text i kalendern. Jag blev glad och stolt.

Igår var jag utomhus i flera timmar. Mitt arbete gick knappt att genomföra för det var så kallt så det återstår att se om det är lika fint sen. Jag valde att vara med på friskisjoggen halv 6 igår kväll i 13!!!! minugrader. Härligt men hemskt innan jag värmt upp mig i duschen när jag kom hem. Vi joggade genom hela stan bland alla som stressade runt och letade paket den 22 kl sex på kvällen. Gata upp och gata ner innan vi joggade tillbaka till friskislokalerna. Undras hur många som tyckte vi var tokiga.

Min tomte kom igår för jag fick ett paket av min familj. Det var den enda dagen vi var hemma allihopa och de gav mig en ring som jag nu ska bära alltid. Jag blev värligt glad och överraskad för det stod inte på önskelistan. Det stod på önskelistan när jag fyllde 40, men då fick jag en massa andra fina smycken, men nu kom ringen. TACK alla mina älsklingar.

Nu är det:
2 dagar till julafton

Ha en underbar dan före dan före dopparedagen. Stressa INTE, det blir jul ändå.

Cattis

2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Kikar in och önskar dig en riktigt god jul!!!

Maria sa...

Jo nu är det bara att komma på VAD jag ska läsa till, lärare eller socialpedagog...eller något helt annat. Svårt det där.
GOD JUL!
Kram