VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 5 december 2009

5 December


och lördag, helt underbart att kunna sitta här vid datorn utan en tid att passa. Jag njuter verkligen av det. Jag tänder en massa ljus när jag vaknar och inga lampor. När jag går på toaletten eller söker efter något ser jag bara mina fina adventssljusstakar som lyser upp huset. Det är härligt det.


Idag har jag inget på programmet om man bortser från att jag alltid behöver studera när jag är ledig, men jag har inget inbokat och det är underbart.

Nu är det
4 dagar kvar av min praktik
3 lediga helger fram till jul
3 skolveckor kvar till lovet för eleverna

Ha en underbar helg vänner och tack för att ni tittade in.

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Kul att kunna inspirera och bra jobbat av dig att hålla fast i löpandet :)
Hoppas du får en superbra helg!
Kramkram