VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 15 december 2009

Hemma igen

Det blev en operation för den stora. De tog både knutorna och livmodern för att inte knutorna ska komma tillbaka. Nu ligger hon bredvid mig med tratten och sover. Den lilla har suttit i bilen under tiden och hon slapp operation denna gång. Syrran ska vara här och övervaka henne medan jag åker och gör en skrivövning med mina underbara nior som älskar allt vad skriva heter. ;)

Ha en härlig eftermiddag

Cattis

Inga kommentarer: