VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 19 december 2009

Det snöar


och jag sitter inomhus och njuter. Hundpromenaderna tar barnen hand om idag och det är så skönt.
Vi fick sällskap under shoppingrundan som började med en fika. Shoppingrundan tog ett par timmar nr vi väl börjat så det gick ganska fort. Jag ville pussas när vi fikade men det ville inte mosters älskling

Han fick en korv efter att ha sprungit alla gator upp och ner med sin moster idag. Han har inte gnällt eller ställt till med något en enda gång. Han håller sin moster i handen så hårt hela tiden och säger jag till honom att stanna vid en hylla står han där tills jag kommer igen. En kille som jag gärna har med mig utan problem. Han är go han.

Ha en härlig lördagskväll.

Cattis

Inga kommentarer: