VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 10 december 2009

Sista praktikdagen blir min dag

Det ska firas Lucia i skolan i morgon och min handledare ska koka kaffe. Jag ska därmed inleda dagen med att läsa en julsaga för mina elever. Vi ska ha tända ljus och mysa riktigt. Efter det ska vi titta på Lucia och sedan fika.

Innan lunch ska de redovisa grupparbetena som de arbetat med denna vecka. Det handlar om de engelska kungarna och drottningarna. Några i alla fall. Efter luch säger jag good bye till klassen. Alla frågar om jag kommer tillbaka och det hoppas jag innerligt att jag kan göra. Om inte för att vikariera så för att hälsa på dem.

Med andra ord blir nästen hela fredagen mitt ansvar och det ska bli otroligt roligt att få följa med dem och titta på Lucia och fika med dem även om jag inte fikar.

Cattis

2 kommentarer:

Emmelist sa...

vad roligt att du vill rösta på Niklas :D allt bra med dig då?

Emmelist sa...

ja visst är det skönt att ta sig ur det?! det är då man börjar leva :D