VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 20 december 2009

20 december

Helt plötsligt är det fjärde advent. Vart tar tiden vägen? Allt går så fort. Det var inte längesedan jag tände det första ljuset i adventsljusstaken och idag lyser alla fyra så fint i mitt kök.


Det är hjärligt att kunna känna sig lugn trots att det är jul snart.Vissa saker ska göras, men jag lyckas få in allting utan att bli stressad. Köttbullarna kom jag på att de kan jag göra där vi kommer till stugan den 23 och skinkan ska griljeras ikväll.


Jag måste tyvärr ut i kylan och jobba idag och det är himla trist. Det är kallt och det blir svårt att utföra mitt arbete pga kylan, men jag tänker positivt och vet att det snart är ledigt från detta jobbet i alla fall i nio dagar. Jag har två timmars arbete idag och två timmars arbete i morgon och sen är jag ledig tills 29 dec. Idag ska min ständige följeslagare med Alex 4 år och då har jag någon att prata med när det är tråkigt så det blir lite roligare. Sen ska vi åka hem och göra mozartskulor med alla barnen. Mina barn och syrran och hennes barn. Det ska bli jättemysigt.


Idag fyller både min svärmor och makens äldste son år och jag hoppas innerligt att de får fina födelsedagar idag. Det är tråkigt att bo så långt ifrån dem för vi kan inte gratulera dem just idag, men vi skickade ett blomsterbud som svärmor fick igår och sonen fick pengar att köpa en tv för i veckan.


Nu är det:
skolavslutning i morgon
vintersolståndet i morgon
2 dagar tills vi kör till lugnet
4 dagar tills julafton.

Allt känns faktiskt riktigt bra idag.
Ha en underbar dag allihopa

Cattis

2 kommentarer:

Thessan sa...

Tittar förbi å önskar dej en mysig 4:e advent idag! Kram

Anonym sa...

Vi är eninga, du och jag, vad gäller den förbannade julstressen.
Spelade ingen roll vem jag pratade med igår, så hade dom inte tid. Var o handlade, städade, lagade mat, slog in julklappar.. Name it.
Själv låg jag mest i soffan igår. Pillade navel ludd och kollade film med nypoppade popcorn i en stor skål och bara njöt!!!
Att inte fira jul, är garanterat ett av de bästa besluten jag någonsin tagit!!
Ha en fin söndag!!!
Kramen
Chrissie