VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 3 december 2009

3 DecemberDen förste december var tomten ute och handlade till mig. Nya joggingskor coh jogginbyxor. Byxorna var så sköna att jag sov i dem på natten. Det är tighta fodrade joggingbyxor och jag känner mig så sportig när jag använder dem. De premiärsprang igår kväll i kylan med friskis och svettis gruppen. Det är helt underbart att jag har kommit in i det livet igen. Jag har sprungit till och från sedan jag var 15 år och det är gott att vara tillbaka med det.

När jag springer i gruppen med friskis är det mycket roligare än att springa själv. Igår pratade jag med en tjej som bor i grannbyn. En framtida joggingkompis utanför friskis kanske?? Joggngskorna har bara varit ute på promenad med de ska få följa med i joggingspåret nästa vecka.

I dag är det en hemma dag med besök av bästaste vännen och hennes barn. Egentligen skulle jag till henne, men jag vill så gärna vara hemma så jag bad henne komma istället. Då kan jag tvätta samtidigt fast jag har gäster.

John blund har varit med mig hela natten och då vet jag att dagen blir bra.

19 dagar tills vi åker till lugnet.
21 dagar tills tomten kommer...

Ha en underbar 3 december

Cattis

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med nya skor o byxor!!!!
Önskar jag hade kunnat springa, som jag gjorde förr när jag var tränings narkoman. Men 2 förstörda minisken knä o 4 operationer bakom mig, så går det bara inte. Det gör så ont, så om jag har mitt special knäskydd på mig! Det knakar o sprakar i mina knän!

Julen kan komma o gå nu.. Känns skönt att tagit beslutet att vi inte ska ge julklappar i år och att vi ska sitta helt själva. inga månsten i år!!!!
Jobbar in i det sista och får knappt ledigt 23 december och den enda stressen blir att handla när jag slutar den dagen. Har ännu inte fått veta när... Kasst!
Men sen är jag ledig i 14 dagar o det ska bli så skönt!!!!
Ha en fin dag med fika o tvätt!!!
Själv ska jag göra vid mig nu o åka o jobba..
Kramkalas
// Chrissie