VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 31 december 2009

Utmaning 365 - förväntan inför ett nytt decenium


Under detta decenium som jag ska påbörja i morgon kommer det att hända mycket i mitt liv.

Boken blir publicerad och bok 2 som är en ungdomsbok kommer att skrivas tillsammans med yngsta dottern.

Det naturliga som kommer att hända under dessa nya spännande år är att mina barn kommer att lämna boet och det är det naturliga som ska hända, men ack så sorgligt att bli påmind om det idag under denna utmaning.

Jag kommer att ta min lärarexamen och när jag gör det kommer jag att fälla många tårar eftersom jag påbörjade den 1999, men blev utbränd då jag varken kunde läsa eller skriva som följd, vilket gjorde att jag under många år aldrig trott eller tänkt att jag skulle fortsätta min utbildning. Det gör jag idag och om tre terminer är jag klar.

Min dröm om att springa London Marathon 2012 kommer också att gå i uppfyllelse under denna period eftersom jag ska se till att förbereda mig inför den utmaningen väl. Jag har redan börjat och varje gång jag springer ser jag mig själv på Londons gator tillsammans med alla de andra fantaster som älskar att springa.

Den viktigaste förväntningen av alla är mitt eget mående och ingen annan än jag själv kan påverka det. Jag ska göra allt jag kan för att förbättra mitt mående och jag nöjer inte mig med att må bra de flesta dagar, för jag vill må ännu bättre de dagar jag har framför mig.

För att klara av att förbättra mitt mående måste jag fortsätta med att tillfriskna från mitt matmissbruk, jag måste fortsätta att hålla mig ifrån sockret. Jag måste fortsätta med att vara nykter en dag i taget. Detta gör jag mer än gärna för mig själv. Jag blir en bättre människa för mig själv och min omgivning. Jag kan älska mig själv och jag blir lättare att älska om jag fortsätter som jag gjort under de tre år som gått sedan jag tog tag i mitt matmissbruk.

Jag önskar av hela mitt hjärta att dessa förväntningar kommer att infrias på bästa möjliga sätt för mig.


Cattis

2 kommentarer:

Unknown sa...

Lycka till med alla dina mål och förväntningar!!

liselotte sa...

Lycka till med dina fina mål och att din bok blir publicerad.Fantastiskt fint jobbat. Skall bli roligt att följa ditt fortsatta skrivande med dotter. Vilken härlig ide. Gott nytt år från Frankrike och tack för alla dina fina texter.