VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 9 december 2009

9 december - Anna dagen

Grattis till syrran, systerdottern, yngsta dotter, mormor som är en ängel och alla ni andra som heter Anna

Min yngsta dotter hade skrivit en lapp till mig igårkväll. Kära tandfen. Pga all smärta jag fick efter att jag dragit ut tanden borde jag få mer än en tia+att jag är fattig och behöver pengar:=) Tack på förhand/J

Kan jag motså det??Då har jag tre halva dagar kvar av min praktik och det ska bli spännande och roligt att få vara där. Idag ska sexorna ha en modevisning där en eller flera ska gå modell och en ska berätta vad de har på sig. Vi har jobbat med kläder och de har förhoppningsvis lärt sig en del nya ord. På en fashion show måste det finnas lite tilltugg och det har jag med mig till dem. Det är min sista lektion i engelska idag och det ska bli otroligt roligt att få se deras mannekängande.

Nu är det:
15 dagar till julafton
12 dagar till vintersolståndet
12 dagar till skolavslutningen
5 dagar till Lucia
3 dagar kvar av min praktik

Ha en härlig Anna-dag alla ni därute

Cattis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Tack det samma Cattis!

Pixi sa...

HAHAAHA!! Det var ett lustig o ärligt brev din dotter skrev till tandfen,förstår att det va svårt att motstå!!hehe=)