VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 14 december 2009

Skrivarkalendern 2010


kom i fredags i min brevlåda. Jag hade beställt två ex för jag ska ge min handledare från i våras ett ex i julklapp. Tack Ann för att du tar dig tid att göra en fin kalender

Jag har faktiskt inte hunnit titta ordentligt i den än, jag har bara bläddrat lite men jag ska ta mig tid när tentan är inlämnad. Det lilla jag har tittat i den tilltalar mig otroligt mycket. Nu ska jag köpa en ny handväska där den får plats för den ska följa med mig under hela nästa år. Vilken tur att den är modell större för då får jag en anledning att köpa ny handväska. Härligt, härligt:)

Cattis

Inga kommentarer: