VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 4 december 2009

4 December

Äntligen fredag, jag har börjat att älska fredagar och det mys de medför. Nästa vecka är sista praktikveckan och då ska jag vara där fyra dagar. Eleverna frågar varför jag inte kan vara där lägnre och det känns ju kul. Det känns mer än kul, för det känns helt underbart att de gillar mig lika mycket som jag gillar dem.

När det gäller läkarbesöket igår känns det lite bättre nu. Det svåra var att prata med maken om det, för det som läkaren sa om att jag startar mina projekt är precis vad han har sagt länge. Jag startar för många prjekt som jag inte orkar slutföra. Det är hemskt att han har rätt. Jag blir som ett litet barn som vill ha rätt. Jag vet att jag startar många projekt, men jag vill och tror att det ska fungera. Vilket det inte alltid gör, tyvärr. Men vi pratade mycket igår och det kändes jättebra.

20 dagar till julafton
18 dagar tills vi kör till lugnet
17 dagar till vintersolståndet och sen blir det ljusare igen.
7 dagar till min praktik är slut.

Ha en underbar fredag

Cattis

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, vad vi är lika Cattis! Jag har oxå haft 110 projekt på g samtidigt och ville slutföra alla, helst SAMTIDIGT!!!
Men jag har lärt mig att trappa ner med det.. Kroppen (hjärnan) orkar inte gå på högvarv all vaken tid.
Ska ta semester från Amway (o snart 14 dagar från jobbet) i december och nu ska jag bara va!!!!
Kroppen behöver vila!
Men sen lär nog projekten börja stapla sig i min aktiva skalle igen!
Ha en fin dag!!!
Kramkalas
Chrissie